Activitatea de producție betoane, mortare și prefabricate din beton simplu și armat.

Sediul stației de betoane Nicolina se găsește în Oradea, str. Uzinelor Nr.3 (în zona industrială între Fabrica de zahăr și UAMT).

Societatea este dotată cu utilajele tehnologice specifice cu performanțe de vârf în domeniu, care asigură realizarea produselor la indici calitativi superiori. Stație modernă LIEBHERR import Germania cu o capacitate de 100mc/oră, rețete, dozare cântărire computerizată, generare de rapoarte și grafice. Se utilizează aditivi de ultimă generație pentru obținerea de mărci și calități superioare de betoane în stare proaspătă. La spălarea stației și a transportoarelor, colectarea apelor uzate se face în bazine speciale și filtrarea lor se face cu respectarea normelor ecologice și de protecție a mediului înconjurător.

SC Construcții Bihor SA oferă prin stația de betoane Nicolina și Abram prețuri deosebit de atractive și competitive. Programul de funcționare al stațiilor este deosebit de flexibil în funcție de necesitățile beneficarilor și cumpărătorilor. Pentru clienții fideli sau la cantități mari de betoane comandate se încheie contracte și se acordă bonusuri, discounturi și reduceri substanțiale.

Pentru detalii legate de prețuri și cantități, vă rugăm să ne scrieți AICI